امروز : ۲۷ مهر ۱۳۹۷
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گردو

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گردو

پرحاشیه :
خورشت آلو اسفناج یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که بسیار پرطرفدار بوده و در مجالس و میهمانی ها می تواند به عنوان یک خورشت مجلسی خوشمزه سرو شود.
این غذا را با گوشت پرندگان یا گوشت قرمز تهیه می کنند و مواد اصلی مورد استفاده در آن گوشت، آلو، و اسفناج است و برای تهیه خورشت آلو اسفناج با گردو از گردو و رب انار هم در تهیه آن استفاده می شود.
مواد مورد استفاده در تهیه این غذا به قدری مغذی و پرکالری هستند که به عنوان یک وعده غذایی کامل نهار یا شام بسیار مناسب است. در خورشت آلو اسفناج با گردو از رب انار استفاده شده که سرشار از پلی فنول هاست، ترکیباتی که باعث کاهش کلسترول بد خون می شوند و از رسوب چربی در عروق جلوگیری می کنند. در ضمن ویژگی رب انار مربوط به اسید آلارژیک موجود در آن است، یکی از ترکیبات مهمی که در میوه های دیگر به ندرت دیده می شود و ارزش غذایی بالای رب انار به این دلیل است که پلی فنول و اسید آلارژیک موجود در انار در اثر حرارت از بین نمی رود.
از طرفی گردوی موجود در این خورشت سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای بدن مفید می باشند. همچنین آنتی اکسیدان و ویتامین E موجود در گردو، به جوان ماندن پوست کمک می کند. گردو سرشار از فیبر است و باعث بهبود عملکرد روده ها می شود. با مصرف گردو علاوه بر ویتامین E، دیگر ویتامین های مورد نیاز بدن نظیر ویتامین B، و املاحی مانند روی، مس، آهن و پتاسیم تامین می شود. در این مقاله سعی داریم شما را با طرز تهیه یک نوع خورشت آلو اسفناج با گردو، و نکات مهمی که باید در تهیه خورشت رعایت شود آشنا سازیم.
این غذا برای ۶ تا ۸ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد ۳۰ دقیقه، و زمان پخت و انتظار حدود ۲ ساعت است.
مطلب پیشنهادی :  بوریتوی گوشت با سس پرتقال

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با گردو

گوشت ماهیچه بدون استخوان۰٫۵ کیلوگرم
تره۰٫۵ کیلوگرم
اسفناج۱ کیلوگرم
آلو۲۵۰ گرم
پیاز بزرگ  ۱ عدد
گردو۴۰۰ گرم
رب انار۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گردو

  1. گوشت را پس از تمیز کردن، بشویید و تکه تکه خرد کنید.
  2. پیاز را ریز خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن سرخ کنید، سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود و تغییر رنگ دهد.
  3. کمی زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه کرده و دو سه لیوان آب جوش به آن بیافزایید، حرارت را ملایم کنید و صبر کنید تا گوشت نیم پز شود.
  4. مغز گردو را آسیاب کرده و هنگامی که گوشت نیم پز شد آن را به قابلمه اضافه کنید.
  5. آلو را خوب بشوئید، نیم ساعت در آب خیس کنید، سپس با کمی روغن در یک تابه تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید.
  6. تره را پس از شستن و ضد عفونی کردن، جداگانه به صورت ریز خردکنید.
  7. اسفناج را پس از شستن و ضدعفونی کردن، کمی درشت تر خرد کنید.
  8. تره و اسفناج را با کمی روغن سرخ کنید و سرخ کردن را تا حدی ادامه دهید که آب سبزی کشیده شود.
  9. وقتی گوشت پخته شد، سبزی را به همراه رب انار به قابلمه اضافه کرده و نمک آن را تنظیم کنید.
  10. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورشت جا افتاده و به روغن بیفتد.
  11. خورشت را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید.

    خورشت آلو اسفناج با گردو

نکاتی که در تهیه خورشت ایده آل باید رعایت شود

  • خورشت باید با حرارت ملایم طبخ شود.
  • خورشت را نباید زیاد به هم زد، زیرا به هم زدن خورشت باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می شود.
  • سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت به خورشت اضافه کرد.
  • چاشنی خورشت بستگی به ذائقه افراد دارد بنابراین بسته به ذائقه می توان چاشنی خورشت را کم و زیاد کرد.
  • خورشت باید کم آب و کاملا جا افتاده باشد.
  • آلو را باید از نیم ساعت قبل خیس کرد و کمی تفت داد تا هنگام پختن له نشود و در خورشت مشخص باشد.
  • سرخ کردن پیاز باید با حرارت ملایم و دقت انجام شود که پیاز زیاد سوخته نشود یا سفید نماد بلکه رنگ آن کاملا طلایی شود.
  • نمک، و چاشنی خورشت باید در اواخر طبخ به خورشت اضافه شود.
  • گوشت خورشت باید با حرارت ملایم و در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات به آن اضافه گردد.
مطلب پیشنهادی :  آشپزی با دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۴:۲۲
بازدید : 175
گزارش اخطا
دیدگاه ها

دیدگاه خود را ارسال کنید